• Home
  • Application Engineer Utiliteit: werken op bijzondere locaties

Application Engineer Utiliteit: werken op bijzondere locaties

Je staat er waarschijnlijk niet bij stil als je er doorheen rijdt, maar er gebeurt veel meer in tunnels dan je zou denken. Als Application Engineer Utiliteit bij Elbo Technology kan een tunnel zomaar eens je werkplek voor een dag zijn: om het intercomsysteem te repareren of voor preventief onderhoud bijvoorbeeld. Intercomsystemen in tunnels moeten te allen tijde perfect functioneren. Als er een keer iets misgaat, is een betrouwbare communicatielijn met de buitenwereld namelijk essentieel. Belangrijk werk dus!

Afwisselend werk binnen en buiten

Als Application Engineer Utiliteit bij Elbo wissel je werk binnen en buiten af. Binnen bereid je installaties voor, programmeer je systemen, geef je technische ondersteuning via telefoon en e-mail en train je installateurs. Buiten help je die installateurs met het oplossen van storingen of het bouwen of uitbreiden van installaties.

Je komt op de meest bijzondere plekken. Tunnels, maar ook in de gezondheidszorg, kantoren, fabrieken of zelfs extra beveiligde objecten, zoals penitentiaire inrichtingen. In de utiliteitsbouw staan veiligheid en communicatie centraal. Daar werk je aan met intercom-, security-, noodverlichting-, omroep- en ontruimingsoplossingen.

vacature domotica engineer

Klinkt dat als iets voor jou?

Solliciteer dan naar de functie van Application Engineer bij Elbo Technology!
Scroll naar top