Met wie doen we dit?

Bij Elbo Technology zijn we trots op de fantastische oplossingen die we klanten kunnen bieden. Maar per saldo zijn het onze mensen waarmee we het verschil maken in de markt. Gedreven medewerkers met verstand van zaken, die altijd één doel voor ogen hebben: een tevreden klant. Om bij ons te slagen moet je dan ook superalert, betrouwbaar en servicegericht zijn. Zijn dat toevallig ook jouw sterke punten? Check dan snel onze actuele vacatures.

Jouw afwegingen, onze antwoorden

Leer Elbo Technology beter kennen voordat je solliciteert op één van onze vacatures.

Sven van Dijk

Mijn naam is Sven van Dijk, ik ben werkzaam als salesadviseur op de salesafdeling bij Elbo Technology, wat ik inmiddels anderhalf jaar met veel plezier doe.

Wij werken samen in een hecht salesteam. Ik adviseer onze klanten over de beste oplossing voor hun nieuwe projecten. Of het nu gaat om een video-intercomsysteem voor een 150 meter hoge woontoren, een communicatie-oplossing voor de meldkamer van de politie, een toegangscontrolesysteem voor een enorme parkeergarage of een camerabewakingssysteem voor een fabriek, we mogen het allemaal doen! De verscheidenheid aan soorten oplossingen, projecten en klanten in combinatie met de modernste technieken maakt dit werk enorm leuk en afwisselend.

Wat mij ook erg aanspreekt, is dat wij één van de eersten zijn die weten welke nieuwe gebouwen en complexen er in de toekomst worden gebouwd. Ik weet nu al hoe de skyline van bijvoorbeeld Rotterdam er over 2,5 jaar uit komt te zien, erg tof!

Bart-Jan Coolen

Mijn naam is Bart-Jan Coolen. Ik ben werkzaam bij Elbo Technology in de functie van Business Development & Productmanager.

Elbo Technology heeft een diversiteit aan klanten in zowel de sector Woningbouw als de Utiliteitsbouw. Verschillende marktsegmenten vereisen vaak een specifieke benadering, oplossing of werkwijze. In mijn werk ben ik, samen met het team ‘Utiliteit’, dagelijks betrokken bij uitdagende trajecten in de Industrie, Verkeer&Infra, Transport&Logistiek, Gezondheidszorg of Gebouwbeveiliging. In een kleinere organisatie komen veel competenties samen in één functie. Naast teambuilding en sturing op resultaten betekent dat commercieel, technisch, creatief en bedrijfskundig actief zijn. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat een werkdag met voldoening kan worden afgesloten.

Werken bij Elbo betekent een belangrijke en zichtbare rol vervullen als onderdeel van een efficiënt team. Het belang van de klant staat hierbij altijd centraal. Dienstbaarheid is tenslotte de kracht en het gezicht van de organisatie. Dat zit in onze genen.

Stijn van Hamont

Stijn van Hamont

Ik ben Stijn van Hamont. Inmiddels ben ik alweer 2 jaar werkzaam als magazijnbeheerder. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het magazijn van Elbo Technology.

Als magazijnbeheerder ben ik onderdeel van team Inkoop & Logistiek. Samen zorgen wij ervoor dat alle artikelen voorradig zijn en dat hierdoor ook alle orders op de juiste tijd en plek geleverd kunnen worden.

Daarnaast heb ik contact met vervoerders of leveranciers over leveringen en garantie aanvragen. Het fijne aan werken in het magazijn van Elbo is de vrijheid die ik krijg om mijn verbeteringen te kunnen doorvoeren. Zoals Claudia het vaak noemt ‘’Stijns magazijn’’

Vanaf het eerste moment viel bij mij het ‘’open’’ karakter van dit bedrijf op. Je kunt bij iedereen binnen lopen of het nu voor een praatje is of voor hulp bij een vraag.

Marion van Vroonhoven

Ik ben Marion van Vroonhoven. Ik ben verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Elbo Technology. Een leuke, uitdagende baan met veel afwisseling!

Zoals je ook wel aan deze website kunt zien, hebben we een heldere huisstijl bij Elbo. Het is mijn verantwoordelijkheid dat iedereen die handhaaft. Verder onderhoud ik het contact met de externe reclame- en marketingbureaus waarmee we samenwerken, ondersteun ik onze directeur Erwin bij zijn taken op het gebied van marketing en communicatie en ben ik mede verantwoordelijk voor diverse grotere projecten. Zo zijn we op dit moment bezig met het implementeren van een CRM-systeem; een flinke klus, maar wel een erg leuke uitdaging.

De projecten waar ik mee bezig ben, raken het hele bedrijf. Daardoor werk ik met collega’s van elke afdeling samen. Ik merk dat we overal echt functioneren als een hecht team, dat we altijd proberen het beste in elkaar naar boven te halen. Ik zit bovendien in de personeelsvereniging en de gezellige uitjes die we meerdere keren per jaar organiseren dragen ook zeker bij aan de fijne werksfeer bij Elbo Technology!

Erik Heijs

Mijn naam is Erik Heijs, ik ben technisch specialist bij Elbo Technology en werk hier al een geruime tijd

Ik ben medio september 1993 begonnen bij Elbo. Ja, je leest het goed, dat is inmiddels al ruim 26 jaar geleden! Mijn functie was destijds assemblage medewerker. In die tijd produceerde Elbo zelf nog noodverlichting, dus ik heb heel wat armaturen in elkaar geschroefd. Ook werkzaamheden in het magazijn nam ik voor mijn rekening.

Sinds die tijd is het bedrijf flink gegroeid, zowel in de techniek als op het gebied van producten en omvang. Het klinkt heel eenvoudig, maar ik ben gewoon meegegroeid. Op dit moment ben ik werkzaam op de afdeling techniek in de functie van assistent technisch manager. Ik zorg er vanuit de techniekhoek voor dat alle producten en systemen in de groep “Domotica” goed lopen en dat problemen opgelost worden. Dit doe ik voor collega’s en natuurlijk ook voor onze klanten. Ook neem ik een stukje planning voor mijn rekening. De werkzaamheden zijn heel divers en dat maakt het werk erg leuk!

Scroll naar top