Wat doen we bij Elbo Technology?

Bij Elbo Technology brengen we gebouwen tot leven. Dat doen we door innovatieve, slimme oplossingen te leveren voor communicatie, veiligheid en comfort, en het beheer daarvan, in en rond gebouwen. We hebben een uitgebreid portfolio met oplossingen van topleveranciers zoals Zenitel, Urmet, Geutebrück en Zemper.

Diversiteit in projecten

We werken aan projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, industrie, verkeer en infra. Sommige groot, sommige kleiner, maar altijd even interessant. Dat levert een heel divers pakket op. We werken door heel Nederland en zijn preferred partner van verschillende grote partijen. Ook voor de installateur treden we op als partner; we denken mee, helpen met calculaties, offertes en programmering, aansluitschema’s, handleidingen op maat, BIM-modellen en zelfs marketingondersteuning. Dankzij deze diversiteit is het werk dat we doen erg afwisselend.

Communicatie

We realiseren slimme, veilige en eenvoudige manieren voor interactie tussen bewoners, medewerkers en bezoekers in en rond gebouwen. Dat is wat we communicatie volgens Elbo Technology noemen. We doen dat met behulp van oplossingen voor (video)intercom, omroep en ontruiming en informatieschermen. Grote projecten, belangrijke innovaties en producten van topkwaliteit; als je werkt bij Elbo draag je bij aan deze mooie uitdagingen.

Comfort

(Gebruiks)gemak voor bewoners, bezoekers en medewerkers: dat is wat we comfort volgens Elbo Technology noemen. Dat realiseren we bijvoorbeeld met slimme oplossingen voor woningautomatisering. Dit is een ontzettend interessant onderwerp, omdat de vraag naar domotica de komende jaren enorm zal stijgen. We kijken vol spanning naar alle innovaties en spelen daar graag op in. Ook jij staat, samen met de rest van het Elbo-team, midden in deze bijzondere, interessante ontwikkelingen.

Veiligheid

Bewoners, bezoekers en medewerkers in en rond gebouwen beschermen: daar zijn onze veiligheidsoplossingen in gespecialiseerd. Camerasystemen, toegangsbeheer, parkeermanagement, liftmanagement, kentekenherkenning, systemen voor omroep en ontruiming, noodverlichting en calamiteitenintercoms. Meestal staan deze oplossingen niet op zichzelf, maar helpen we klanten met integratiemogelijkheden. Slimme combinaties, zodat het totale systeem staat als een huis. Samen trots zijn op het eindresultaat; deel uitmaken van het Elbo-team geeft voldoening.

Het Elbo-team werkt samen aan de beste oplossingen voor elk project

Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Lees meer over ons team.

Scroll naar top