Wie is Elbo Technology?

Elbo Technology werd ruim dertig jaar geleden opgericht door Erwin Wigmans en is gevestigd in Son bij Eindhoven. We vertellen je graag meer over ons aan de hand van de drie uitspraken op deze pagina.

Overleggen op kantoor

“Attent zijn zit in onze genen”

Bevlogenheid, alles op alles zetten om het beste resultaat te behalen, dat zit in ons. En dat verwachten we dan ook van jou. Even bellen als je vijf minuten later dan gepland op een afspraak aankomt, vriendelijk zijn aan de telefoon of via e-mails, meedenken; daar hoeven we elkaar niet aan te herinneren, want attent zijn zit echt in onze genen.

“Afspraak is afspraak”

Bij Elbo Technology werken we in een hecht team en kunnen we op elkaar vertrouwen. Dat heeft te maken met ons credo: Afspraak is afspraak. Dit geldt niet alleen naar onze klanten en partners toe, maar zeker ook naar elkaar. Spreek je iets af met je collega’s, dan weet je dat het goedkomt. We werken bovendien samen met veel installateurs, die dat ook erg prettig vinden: zij kunnen altijd even bellen met onze helpdesk en als dat niet genoeg is, springen we meteen in de auto om ter plaatse hulp te bieden op belangrijke momenten. We staan voor elkaar klaar, want dat is wat we afspreken.

“We krijgen een kick van een tevreden klant”

Door te investeren in de relatie met klanten, leveranciers en partners bouwen we langetermijnrelaties op. Zo werken we bijvoorbeeld met leveranciers Zenitel en Urmet al tientallen jaren samen. Maar we krijgen niet alleen een kick van tevreden klanten, ook van tevreden medewerkers! Als jij je op je plek voelt, kun je je werk beter uitvoeren. Daar gaan we voor.

Over Elbo Technology en onze mensen

Juni 1987 ben ik gestart, met 3 medewerkers. Inmiddels zijn we met 28 mensen uitgegroeid tot een bedrijf waar we met z’n allen trots op zijn: we doen het goed… het verhaal klopt!

Natuurlijk, we leveren kwalitatief hoogwaardige producten, bieden een goede service en gaan respectvol om met onze klanten. Maar daarin zijn we niet uniek. Wat maakt ons dan toch onderscheidend in de markt? Vast niet puur de zakelijke aspecten. Het gaat mij niet specifiek om omzet en winst. Ze zijn een meetinstrument voor de kwaliteit van het werk; een gevolg van.

Zonder mensen geen organisatie. Medewerkers met passie voor techniek. Medewerkers met hart voor de opdrachtgever, met inlevingsvermogen. Medewerkers die werken volgens het credo ‘afspraak is afspraak’ en een kick krijgen van een tevreden klant…

Attent zijn zit in onze genen en het bepaalt de identiteit van onze onderneming. Wij vinden het fijn om vanuit een solide basis onze klanten de nodige aandacht te schenken, ons dienstbaar op te stellen en snel te kunnen acteren. We delen graag onze kennis en ervaring om zo te investeren in langetermijnrelaties en zijn pas blij als de klant dat ook is.

Idealisme? Kan best zijn. Maar bij ons werkt het zo. Mensen maken het verschil. Net zoals bij gebouwen. Mensen brengen ze tot leven, samen met de producten van Elbo Technology.

— Erwin Wigmans

Wij brengen gebouwen tot leven

Benieuwd wat dat precies inhoudt? Lees meer over wat we doen bij Elbo Technology.

Scroll naar top